annehlie

Alla inlägg den 20 augusti 2010

Av Annehlie Eriksson - 20 augusti 2010 20:19

     


Tjoho vad jag mår bra!!!!

 

Om det har hänt nånting speciellt? Nej inte alls. Det känns bara så bra allting just nu. Semester, vem blir inte glad av det ; ) Vissa skulle tycka det var urkasst att ha semester nu när sommar så gott som redan blivit höst men inte jag. Jag njuter av varenda lediga tid jag har för mig själv. Jag kan sova så länge jag vill, jag kan träna precis när jag vill, jag hinner med pyssel i hemmet som jag aldrig hinner med annars och jag har en massa aktiviteter och små utflykter på gång hela tiden. Och snart går den här husförsäljningen tiill historien också. Vad vi ska göra med pengarna för det? Jo en del av det ska faktiskt gå till att rusta upp det hus vi har och vad är mer spännande än att sitta hemma och planera hur vi ska göra om vårt kök och badrum nu i höst. Åh jag skulle vilja börja nu.

Dessutom åker vi snart iväg på en hel veckas solsemester och det ser just nu ut att vara ca 35 grader varmt på Cypern! Jag kommer att bo på stranden med andra ord.

 

 

Det är mycket annat på gång också men mer om det får ni veta nästa vecka för det är lite hemligt ännu. Mmm Vickan har också hemligheter. Jag älskar hemligheter!! Jag åker bort på måndag, bara så ni vet, kommer hem på tisdag kväll och därefter ska ni få en läsvärd rapport om vart jag har varit. : ) Måste bara vänta på klartecken från en viss person först innan jag skvallrar.

 

Idag var vi in till Örebro en sväng och tittade på det här

  

Ny kyl och frys. Vi har en sån där gammal frys som man måste frosta av. Nu ska den väck. Kylen har funkat bra förutom att den "pruttar" varje gång man öppnar och stänger den. Det har den visserligen gjort ända sen vi köpte huset för 7 år sen men nu har termostaten lagt av också. Allt som står på översta hyllan blir is.

Vi hittade ett paketpris som gällde till söndag så förmodligen åker vi dit på söndag och köper det...om gubben min orkar för bara av att åka till Örebro, gå en vända inne på tre affärer så blev han helt slut. Nu sover han. Hmm.

Jag har sagt att han kan stanna hemma i morgon på bloggträffen men han vill absolut med. Han är ju själv otroligt social och dessutom älskar han god mat och bowling och trevligt sällskap så jag förstår honom : )

Vi får nog däremot skippa efterfesten och gå hem efter maten.

 

Idag kom det.....paketet....

 

de extra zumba dvd:erna. Jag har tjuvkikat på de och de verkar bra iallafall. Så nu har jag lagt upp ett komplett träningsprogram fem dagar i veckan som består av zumba och styrketräning.

Zumban är så kul att det blir svårt att ha vilodagar överhuvudtaget men kroppen måste ju vila också mellan passen. Idag fick jag tvinga mig till en vilodag men det är svårt när det spritter i benen. När vi var på mediamarkt så började de spela latinsk musik och gissa om mina ben svarade direkt. Jag tänkte nästan börja salsa lite där inne : ) men då hade nog min man vänt och gått ut.

 

Igår kväll såg vi på film förresten. Den här:

  

Den var jäkligt bra. Spännande från början till slut.

Rekomenderas verkligen om det är spänning man söker.

Ikväll blir det nog den här filmen:

  

Min dotter säger att den ska vara ruggigt bra. jag har sett trailern och den verkar spännande.

 

Nej nu ska jag gå och försöka få lite liv i min man och se om han vill göra mig sällskap över en kopp kaffe.

 

See You later!!!

 

Vickan

 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards