annehlie

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Hoppas ni haft en härlig midsommar allihop! Min har varit toppen!

Av Annehlie Eriksson - 26 juni 2011 19:59

 

Hej hopp!

Hoppas ni haft en fin och trevlig midsommarhelg allihop. Själv tog jag semester från bloggen över helgen och umgicks med min man och lite goda vänner.

I torsdags var jeg en snabbis över till mina barn och hälsade på också. Japp jag hann med en snabbvisit hos de bägge två.

Robin och Vanessa skulle åka till Gotland tidigt nästa morgon. Det var egentligen meningen att vi också skulle ha följt med men vi backade i sista minuten kan man säga och naturligtvis så hade de haft strålande sol, en klarblå himmel och 26 grader varmt. Hmm.


Ja vi fick en helt ok  midsommarafton vi också. Från början så hade vi verkligen ingenting planerat men så kom min man med den strålande idén att vi skulle ta bussen in till relaxen och spendera dagen där och det var verkligen en strålande idé. Nej vi var faktiskt inte själva där, det var några gäng till och ett annat par som också tänkt samma tanke. My pys dag kallas det och det var helt perfekt att krypa ner i ett varmt bubbelbad när man tittade ut genom fönstret på en grå himmel.

På kvällen sen åkte vi hem och fortsatte myset i soffan framför en bra film.


I går däremot, på midsommardagen då fick vi besök av våra goda vänner Stefan och Johanna och då var det strålande sol så vi kunde grilla, sitta ute på altan och bara umgås och ha det bra. Sen när det blev lite kyligare så flyttade vi in och  fortsatte kvällen i soffan med bra musik och lite goda drinkar.

A perfect night!


Dock kunde natten ha slutat annorlunda om det velat sig illa. Jag vet inte hur många gånger jag har predikat för mina barn att aldrig gå ensam ute sena kvällar eller nätter, att hålla reda på varandra, att hellre ta en taxi än att gå hem själv om man nu absolut måste ta sig hem på egen hand. Men tydligen så är det som att prata med en vägg ibland. Varför tror barn inte på det man säger för????


Hur som helst, nu hamnade min dotter i den sitsen att hon själv var på väg hem från en fest och naturligtvis så träffar hon på två narkotikapåverkade killar som beter sig konstigt. Hon går vidare och de två killarna följer efter henne. Det klassiska. Det var i just den här situationen hon börjar känna sig rädd och ringer polisen. När de frågar vilket nummer hon ringer från så uppger hon det enda numret hon kommer på och det är mtt mobilnr vilket resulterar i att polisen ringer mig och tror att jag är min dotter.

Förstår ni hur rädd jag blev! Jag tänkte att, jaha här sitter jag mil ifrån min dotter och har det trevligt med goda vänner medan min dotter kanske i detta nuet blir utsatt för en gruppvåldtäkt.


Allting ordnade sig till sist. Polisen plockade upp henne då jag hade en liten aning om PUNKT A och PUNKT B så att säga. Grabbarna fick säkert kalla fötter när de såg polisen och försvann. Min dotter blev hemskjutsad och allt blev frid och fröjd och nu hoppas jag att hon aldrig mer får för sig att gå hem själv, inte ens om det bara tar en kvart.

Vill bara ge de där poliserna en stor kram som faktiskt tog min dotters samtal på allvar och åkte för att kolla upp läget.


Nu till nånting annat. Jag har fått ett kit av min dotter.

Hon tyckte att jag började se sliten och gammal ut och att jag behövde nånting att pigga upp hyn med ; )

Ha ha. Så kanske det var var men anledningen till att jag fick det här kittet av henne var att hon köpte nån ansiktskräm till sig själv och då fick hon det här med på köpet. Det var värt ganska mycket pengar och  skulle vara för kvinnor i min ålder så jag tänkte att jag provar väl det här då. Om det sen är bra så måste jag beställa hem nya krämer till apparaten.

 

En utförlig manual fick jag med också hur man skulle använda krämerna.

 

Den i mtten är något slags varmvax som man skulle massera in i huden först. Huden blev verkligen alldeles mjuk och varm.

Sen skulle man använda massagecremen till höger som man doppar "peelingapparaten" i och sen masserar man in cremen i huden med hjälp av apparaten under 4 minuter. Sen tvättar man bort peelingkornen och sen avslutar man med serumet som mjukgörande (burken till vänster).

Har bara använt det en dag än så något resultat kan man inte se ännu men jag kan säga att huden kändes babylen efter behandlingen och snart är det dax för behandling 2 för idag har jag nämligen inte hunnit med någon behandling ännu.

Rapport kommer om några veckor : )


Nej nu blir det att slänga på kaffehurran!


kram Vickan


 

 
 
aurora

aurora

26 juni 2011 21:31

Ibland så är de goa döttrarna. Man slutar aldrig att förundras. Kram

http://aurorasliv.blogspot.com

Annehlie Eriksson

26 juni 2011 22:17

Så sant som det är sagt : )

 
Sita

Sita

27 juni 2011 06:42

God morgon. Vann du inget på bingon igår heller. Har inte varit på bingo på många år. Din dotter lyssnar nog nu på dej, konstigt att alla ungar är lika. Mamma varför tjatar du. Kram

http://siitasblogg.blogspot.com

 
anneh

anneh

27 juni 2011 09:49

Mysigt intiativ av maken :) jag förstår att det måste ha varit hemskt när polisen ringde!! Hualigen, tur att det gick bra! Hoppas du får fint väder din andra semester vecka! Kram

http://anneh.bloggplatsen.com

 
anniepiie

anniepiie

27 juni 2011 22:19

Gud va hemskt det måste vatt att få det samtalet från polisen! :O Tur att hon kom hem välbehållen! :) :) Hoppas att dendär peelingrejen funkar bra! ;) Kram

http://anniepiie.blogg.se

 
charly

charly

28 juni 2011 09:20

Hej gumman, jisses så ung o vacker du kommer fortsätta vara.... Ja du, det där med att vi föräldrar vet bäst.. Det trodde man ju inte själv när man var ung. Men idag blir man ju vansinnig när barnen mina inte förstår att jag vet vad jag pratar om..... Nu är jag min mamma... haha...

Stor sommarkram/Charly

http://www.metrobloggen.se/leendecharly

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annehlie Eriksson - 19 april 2013 20:49

  Hej! Det var några dagar sen jag skrev i bloggen nu men dagarna är milt sagt fullspäckade av arbete och så träning såklart då så jag har faktiskt inte hunnit med att skriva nåt i bloggen på några dagar. Så ska försöka sammanfatta dagarna som gåt...

Av Annehlie Eriksson - 16 april 2013 20:15

  Idag ringde klockan 05.10. Klockan 05.20 klev jag upp ur sängen. Time to run!!! Jag älskar verkligen morgonträningen mest av alla träningspass. Dels känns det skönt att starta morgonen med att vara sund, dels blir man pigg av träning och klara...

Av Annehlie Eriksson - 15 april 2013 19:33

  Styrketäning eller   Löpning. Ja det vete tusan vad jag tycker är roligast nu alltså. Jag som verkligen avskytt styrketräning tidigare. Nu älskar jag att pressa kroppen till det yttersta och köra så musklerna är alldeles möra efteråt. Vad ...

Av Annehlie Eriksson - 11 april 2013 20:45

  Ville bara slänga ut den här bilden som jag stal från fitnesfightens sida ifall det är nån som undrar vad jag håller på med. Det är precis det här jag håller på med, att skafa mig en livsstil som kan vara för alltid.   Ibland blir jag bara ...

Av Annehlie Eriksson - 9 april 2013 22:09


  Studsade nästan upp ur sängen i morse när klockan ringde redan tjugo över fem. Idag var det ÄNTLIGEN dax att inta nya träningsdojjorna och dra ner till gymet och löpa på löpbandet. Jag vet att det är många som inte gillar att springa på löpband,...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards