annehlie

Direktlänk till inlägg 18 juni 2011

Shopping på Ikea idag och nu tv night.

Av Annehlie Eriksson - 18 juni 2011 19:37

SEMESTERDAG 2

 

Jag fortsättar att...


Det är nämligen det mottot jag tänker ha nu de närmaste veckorna och denna bild får mig att komma ihåg att...just det...fånga dagen.


Började dagen med en sköööön sovmorgon igen. Hoppade i min "hello kitty" morgonrock och startade dagen med en god kopp kaffe och rostat bröd. Och kan ni tänka er att solen sken idag!!!! Det var inget solstols väder, det var det inte men det var defenetivt en dag att dra på mungiporna för ialllafall.

Hann med en tvättmaskin och gjorde lite annan nytta här hemma och sen fångade vi dagen ordentligt och for till Örebro och...

 

Vi skulle BARA titta efter ett par fönsterlampor till vardagsrummet och så skulle jag in på body shop och inhandla en ny mascara då min gamla har torkat in helt.

Jag älskar den här mascaran och använder bara den och ingen annan.


Tror ni att vi kom hem med bara lampor och mascara??? Nej naturligtvis inte.

Fönsterlampor hittade vi.

 

Fina rosa (jag älskar rosa) så nu blir det till att flytta upp den gröna mattan på övervåningen och ner igen med den svarta mattan. Så nu får vi ett vardagsrum som går i rosa ton. Det ska bli så spännande att inreda om!


Sen hittade jag äntligen den perfekta torkställningen. Jag vet inte hur länge jag har levt med en torlställning med ett trasigt hjul nu så jag har fått lagt en bok under istället för hjulet men nu åker den väck och den här torkställningen var det till och med en våning till på. Blir perfekt! Jag skulle behöva en sån där tokställning på längden också att hänga lakan på sen i vinter när man inte kan hänga ut tvätten men någon sån hittade jag inte. Jag får kolla med min dotter vart hon köpt sitt.


Jag köpte en ny wokpanna också!

59 kr! Då var inte locket med men det locket som jag hade till min gamla wokpanna passade alldeles utmärkt så nu åkte bara underredet till tippen.

Ja det blev lite annat smått och gott också och lite god mat inne på ikea. Sen åkte vi hem och satte oss ute på altan med en god kopp kaffe och färska jordgubbar med vispgrädde och mandariner. Mmmm


Nu blir det travkväll med gubben. Ja ni hörde rätt. Det är tydligen något midnattstrav ikväll och även jag har fixat mig en travlapp. Vi brukar inte vara några miljonärer efter de här kvällarna men va fan...nån gång ska väl vara den första : )

Efter det blir det kvällen är din med Martin stenmark (vi spelar in det under tiden vi kollar på trav). Har precis nu blivit serverad en god drink och tänker nu inleda avslutningen på "fånga dagen temat".

Vi får väl se vad dag nr. 3 har att bjuda på. Det vill säga morgondagen. OM det blir uppehåll, vilket ej verkar troligt, så blir det nog att åka iväg på bilbingot.


Fick precis nyss också besked om att våra goda vänner Stefan och Johanna kommer hit på midsommaraftonen så vi kan grilla lite och umgås. Det ska bli jättekul verkligen.


Nästa vecka är ju som sagt var min första "riktiga semestervecka" och den är ganska oplanerad förutom midsommaren nu då men jag funderar lite på att ringa spahuset på måndag och höra om de har någon tid för massage med lavastenar. Har tänkt att prova det länge men har aldrig kommit till skott.

Om det inte finns några tider så styr jag nog kosan mot Lindesberg och min goda thaivän Pon för lite thaimassage istället.


Ha en riktigt fin kväll nu allihop!


Kram Vickan


 

 
 
aurora

aurora

18 juni 2011 21:36

det ärkonstigt. Åker man till IKEA föratt småhandla kommer man ut med hela vagnen full.

http://aurorasliv.blogspot.com

 
Gilla

Gilla

18 juni 2011 22:04

Det var faktiskt ett bra tag vi var på IKEA nu. Men vi kommer nog dit i veckan för att äta deras isterband. Det ska bli gott.

Svar: Inte nog med vägarbetena på vägen hem, för vi har nästan hela Helsingborg fullt med vägarbetare. Just nu håller dom på med att bygga om genomfarten från Ängelholm alldeles utanför våra fönster. Det har dånat till långt in på nätterna. Nu är det tyst för det regnar och då kan man inte lägga ny asfalt.

Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

 
Sita

Sita

19 juni 2011 07:27

God morgon. Jag har faktiskt kommit ut från IKEA tomhänt. Men dom sista ggr har ju Thea varit med, då har det blivit en leksak till henne. Kram

http://siitasblogg.blogspot.com

 
Anniepiie

Anniepiie

19 juni 2011 12:17

Va mkt fint du har shoppa! :) Kul att kika runt på ikea! ;) SV: Precis! Åhh låter ju riktigt nice med en rosa ipod, me like! :) Ha en bra dag nu och lycka till med träningen! :) Kramis

http://anniepiie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annehlie Eriksson - 19 april 2013 20:49

  Hej! Det var några dagar sen jag skrev i bloggen nu men dagarna är milt sagt fullspäckade av arbete och så träning såklart då så jag har faktiskt inte hunnit med att skriva nåt i bloggen på några dagar. Så ska försöka sammanfatta dagarna som gåt...

Av Annehlie Eriksson - 16 april 2013 20:15

  Idag ringde klockan 05.10. Klockan 05.20 klev jag upp ur sängen. Time to run!!! Jag älskar verkligen morgonträningen mest av alla träningspass. Dels känns det skönt att starta morgonen med att vara sund, dels blir man pigg av träning och klara...

Av Annehlie Eriksson - 15 april 2013 19:33

  Styrketäning eller   Löpning. Ja det vete tusan vad jag tycker är roligast nu alltså. Jag som verkligen avskytt styrketräning tidigare. Nu älskar jag att pressa kroppen till det yttersta och köra så musklerna är alldeles möra efteråt. Vad ...

Av Annehlie Eriksson - 11 april 2013 20:45

  Ville bara slänga ut den här bilden som jag stal från fitnesfightens sida ifall det är nån som undrar vad jag håller på med. Det är precis det här jag håller på med, att skafa mig en livsstil som kan vara för alltid.   Ibland blir jag bara ...

Av Annehlie Eriksson - 9 april 2013 22:09


  Studsade nästan upp ur sängen i morse när klockan ringde redan tjugo över fem. Idag var det ÄNTLIGEN dax att inta nya träningsdojjorna och dra ner till gymet och löpa på löpbandet. Jag vet att det är många som inte gillar att springa på löpband,...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards