annehlie

Direktlänk till inlägg 13 februari 2011

Söndag igen då! Ny vecka vankas.

Av Annehlie Eriksson - 13 februari 2011 13:28

  

Hej svejs!

Ser att ni troget varit in och läst min blogg fast jag inte varit här på en vecka. Tack, vad gulliga ni är. Det finns en anledning till att min skrivlust inte varit på topp men nu hoppas jag att den ska återvända igen.

 

Måste ju berätta om förra helgen. Den helgen var verkligen en skön, avslappnande och kul helg och jag och min man fick TID tillsammans vilket är guld värt för ett förhållande kan jag säga.

 

På fredagen hade vi en kväll på tu man hand hemma med god mat, ett gott vin och en tv kväll i soffan framför let´s dance.

  

Det var då  herr Ranelid åkte ur vilket jag tyckte var helt rätt. Ingen danstalang och dessutom så upplevde jag honom rätt stöddig. Nej såna personligheter vill jag inte ha i let´s dance.

 

Vi gick dock och lade oss i skaplig tid eftersom vi skulle upp i ottan på lördag morgon. Klockan nio på Lördag morgon tog vi bussen in till örebro och Gustavsvik och tillbringade hela förmiddagen och halva eftermiddagen på relaxen där.

  

Vi startade morgonen med en god frukostmeny och rostade mackor och marmelad och en god latte  : ) . Vi hade ju inte hunnit med någon frukost hemma på morgonen.  Sedan tillbringade vi resten av timmarna med att bubbla i poolen, bara vara och sitta och prata med varandra. Vi tog en solvända i solariet också och David ångbastade några gånger. Vi köpte även in en jättegod ölkorvs tallrik som verkligen smakade mums. Sen finns det bar där inne så vi köpte oss även ett par cider/öl under dagens relax pass.

 

Sen tog vi bussen in till stan igen och gick till bästa kinaresturangen i örebro

  

Kinamuren! Där köpte vi in god kinamat och åt i lugn och ro innan vi gick vidare mot nästa ställe som var

STRIKE i örebro. Både jag och min man tycker det är riktigt kul att bowla och nu hade vi bokat en bana i två timmar. Min man är väldigt duktig på att bowla. Han brukar som bäst ligga på poäng kring 197 och det tror jag är rätt bra för att vara en vanlig enkel svensson bowlare. Såna poäng kommer inte jag upp i på långa vägar kan jag säga så de gångerna hade jag ingenting att säga till om. Mitt bästa ligger på 172 en gång i tiden men nu verkar det som att ribban för det mesta ligger på kring 160 som bäst och de siffrorna kom jag inte alls upp i den här kvällen kan jag säga. Men jag kämpade som en gnu och försökte hitta den perfekta timingen och koncentrationen hela tiden och en gång slog jag faktiskt min man och en gång blev det oavgjort. Men det var en dålig omgång för honom och en skaplig omgång för mig. Hur som helst. En dag ska jag ta den där karln. Jag ska minsann också komma upp i de där 197 poängen! Skam den som ger sig. Envishet kommer man långt med.

 

Kvällen avslutades med melodifestivalen hemma i soffan.

  

Vi hade spelat in det och kollade på det i eftersändning. Danny vann såklart, förhandstippad som han var. Han var bra men jag hade nog förväntat mig att han skulle vara ännu bättre faktiskt.

För övrigt så tyckte jag att Jenny var rätt bra också

   

 

Som sagt var. En underbar helg blev det!

 

Resten av veckan blev en riktigt känslosam berg och dalbana och därav anledningen till att jag varken hunnit eller orkat att blogga. Men med facit i hand så känns det nu bättre än på länge, länge och fast jag inte riktigt än törs tro att lugnet ska infinna sig här hemma i Nora så verkar det faktiskt som att allting äntligen ska reda upp sig i mitt inre. Allting känns bara så där riktigt riktigt bra nu. Jag pustar ut nu. Redo att ladda batterierna inför nästa ev. pärs. Jag hoppas att den aldrig kommer och i så fall kan jag använda de laddade batterierna till roligare saker istället.  

Jag har dock lärt känna mig själv på ett helt annat plan under den tid som varit. Jag har insett att jag är en stark person psykiskt, en ettrig en som ger 100 % in i det sista. Ja jag ska nog nästan vara död innan jag ger upp tror jag.

Allt som är viktigt för mig kämpar jag nästan heroiskt för. Jag tar tacksamt emot alla tips som finns, omvärderar de och använder de jag tror kan vara bra. Ibland brakar livet dock samman men det tror jag också är bra. Att kunna visa att jag faktiskt inte är någon jäkla maskin utan en människa med känslor, mycket känslor!

Jag är dessutom hela tiden steget före och har strategier för allt men jag arbetar oftast i det tysta så när jag tänker mycket så kan mina närmaste ofta tro att jag är naiv och inte ser det jag borde se men jag kan bara säga att där har ni fel. Jag ser och hör nog mer än ni alla gör tillsammans.

Hur som helst. Nu känns allt för tillfället otroligt bra.

 

Den här helgen har varit lugn och skön. Fredagkvällen tillbringade jag med min familj i soffan framför let´s dance.

  

Andreas Weise åkte ur vilket jag tyckte var helt rätt. I tidningen dagen efter så stog det att juryn och tittarna var chockade???? Jag tyckte att Jessica gjorde ett bättre andranr. än Weisse och förstog inte alls var tidningen menade.

 

På lördagen fick jag ÄNTLIGEN träffa min dotters nya pojkvän Johannes. Som jag har tjatat! Min dotter brukar alltid vara snabb att presentera sina pojkvänner för mig så det är klart att jag blev fundersam när det dröjde så innan jag fick träffa HAN som gör henne så lycklig. Nu har jag iallafall träffat honom och jag måste säga att det verkar vara en jättegullig och trevlig kille hon har träffat. Jag känner mig nöjd och nu känns det mycket bättre att veta vem hon träffar de helger hon åker till Avesta.

Nu hann vi visserligen inte umgås så där jättemycket med Caroline och Johannes i helgen efersom de umåtts med ett par vänner ända sen igår så de har mest hållt till i hennes rum på övervåningen och tittat på film och spelat spel och kort.

Men igår kväll var de nere vid oss i tv soffan under ett par timmar och det var trevligt : )

Hoppas ni snart kommer hem igen och att ni denna gång kan tänkas tillbringa lite tid med oss gamlingar också. Kanske ta en tur in till storstan och ta en bowling : )

 

Nu har ungdomarna åkt in till stan och käkat mc Donalds och själv ska jag ta hand om tvättmaskinen som nyss tutade klar. Sen blir det nog en promenad ute i den kalla vinterkylan. Det blir nog ingen lång promenad men en liten en skulle kännas gott.

 

  

Ha det så gott!

 

Kram Vickan

 

 
 
Sita

Sita

13 februari 2011 16:20

Hejsan. Här har vi försökt plundra vardagsrummet idag som ska få en ansiktslyftning snart. Var o köpte tapeter igår. Kram

http://siitasblogg.blogspot.com

 
Fenixmona

Fenixmona

13 februari 2011 19:12

Oj, så mycket kul på en och samma gång! Som du såg har jag haft en underbar vecka...klarade inte att bära väskan själv när vi kom ner, men efter två dagar var jag i bra form. Sov så gott, kunde vända mig i sängen, ingen huvudvärk...Bara lite för kort tid med en vecka tror jag...Nu gick ju kung Bore till ny attack också, direkt när jag kom hem...en riktig elaking den där! Kramiz

http://htpp://fenixmonasliv.blogspot.com

 
Veiken

Veiken

14 februari 2011 17:10

Hallojsan på Alla Hjärtans dag! Här är det kallt som attan, så jag har lagt in ett bildspel från ett bröllop i Thailand. Något som du vet hur det är! :)
Det värmer got att titta på ! Kramar

http://veiken.wordpress.com

 
Veiken

Veiken

15 februari 2011 17:56

Kul att du gillade bildspelet. :) Kram

http://veiken.wordpress.com

 
becca

becca

16 februari 2011 19:31

hihi söt du är :D som tur är va ju inte percingen äkta ;) den va bara för kvällen i ära :D hhihi..
hur har du det? :D kram

http://myranstankar.blogg.se

 
Margit

Margit

16 februari 2011 21:17

Tack för DIN kommentar till mej!!! Och nu är jag och läser hos dej!!!
Ser att du hunnit mycket..och nin varit på en härlig SPA-DAG!!! Skönt att få var aså tillsammasn och njuta!!!
Du verkar ha hunnit ycet..och haft det "stressigt"..eller så!!! Var rädd om dej,m vännen!!!!
Så kul att dottern kom hem med sin nye kille! Alltid roligt att se, sinabarna "nya kärlek"..och vi vill "bedöma"..och ha vår åsikt. och skönt när du kände att det var OK..och bra!!!
Önskar dej vännen en GOD NATT..och nu ett nytt veckolslut..igen...
Kram!!!!

http://margitholm.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annehlie Eriksson - 19 april 2013 20:49

  Hej! Det var några dagar sen jag skrev i bloggen nu men dagarna är milt sagt fullspäckade av arbete och så träning såklart då så jag har faktiskt inte hunnit med att skriva nåt i bloggen på några dagar. Så ska försöka sammanfatta dagarna som gåt...

Av Annehlie Eriksson - 16 april 2013 20:15

  Idag ringde klockan 05.10. Klockan 05.20 klev jag upp ur sängen. Time to run!!! Jag älskar verkligen morgonträningen mest av alla träningspass. Dels känns det skönt att starta morgonen med att vara sund, dels blir man pigg av träning och klara...

Av Annehlie Eriksson - 15 april 2013 19:33

  Styrketäning eller   Löpning. Ja det vete tusan vad jag tycker är roligast nu alltså. Jag som verkligen avskytt styrketräning tidigare. Nu älskar jag att pressa kroppen till det yttersta och köra så musklerna är alldeles möra efteråt. Vad ...

Av Annehlie Eriksson - 11 april 2013 20:45

  Ville bara slänga ut den här bilden som jag stal från fitnesfightens sida ifall det är nån som undrar vad jag håller på med. Det är precis det här jag håller på med, att skafa mig en livsstil som kan vara för alltid.   Ibland blir jag bara ...

Av Annehlie Eriksson - 9 april 2013 22:09


  Studsade nästan upp ur sängen i morse när klockan ringde redan tjugo över fem. Idag var det ÄNTLIGEN dax att inta nya träningsdojjorna och dra ner till gymet och löpa på löpbandet. Jag vet att det är många som inte gillar att springa på löpband,...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards