annehlie

Direktlänk till inlägg 26 november 2010

Jag vill verkligen inte bli sjuk!!!!!!

Av Annehlie Eriksson - 26 november 2010 21:43

  

Minns ni svinet alla var så fruktansvärt rädda för förra året????

Mmm så även jag. I år är det nya Hong Kong influensan som ska komma och svepa med sig en hel surv av människor med sig upp i himlen....sägs det.

Hur som helst, så sjuk tror jag ju förstås inte att jag blir OM jag får årets influensa men i allafall så har jag gjort mitt val att inte ta någon spruta i år. Då är det ju bara så att fler människor än mig tänkt samma sak (jag skiter i det i år) men faktum är ju att ju fler människor som tänker att man ska åka snålskjuts på de som vaccinerar sig, ju fler får influensan.

Nu tror jag att den har kommit hem till oss! Ja influensan alltså. Nej då inte jag, inte än men min dotter hon har defenetivt influensan kan jag säga.

 

HÖG FEBER (40.3 hade hon idag), jätteont i halsen, som vid halsfluss men det är absolut ingen halsfluss har jag konstaterat efter att nu tittat henne i halsen i två dagar. Panodil hjälper....i två timmar, sen är hon tillbaks i dimman igen.

Ja det var inte kul att lämna en kokhet tjej hemma idag och gå till jobbet. Jag trodde jag skulle bränna mig på henne! Satte in ett par glas vatten och tvingade i henne två panodil. Tackade gudarna för att min man var hemma till elva iallafall och kunde ta hand om henne.

 

Efter en ganska tuff dag på jobbet ringer min mamma mig på jobbet och i princip skäller ut mig för att jag lämnar min stackars dotter hemma så sjuk och går till jobbet. "Hon är jättesjuk Annelie!!!" säger hon. Jag suckar. Ja hon är jättesjuk men hon är 18 1/2 år och det ska nog mycket till för att jag ska kunna vabba i det här läget tänker jag medan jag hummar med och tänker att det nog är bäst för alla om min mamma får skälla färdigt. Hon är ju trots allt bara orolig för min dotter.

 

Ärligt talat så var jag lite orolig jag också efter att min mor berättat att hon inte klivit ur sängen på hela dagen och att hon nu skulle ta en stol att gå med in i köket för att kunna ta ett glas vatten och ett par panodil utan att svimma.

  

Influensa? Ja defenetivt. Det är inte ofta jag blir orolig när min dotter blir sjuk men när hon nu inte ens rört datorn sen igår, ja då är hon sjuk.

  

Det är inte alltid så lätt att ha en morsa som syrra. Det ska mycket till innan man betraktas som sjuk kan jag säga. För att komma till ett lassaret ska man nästintill vara dödsjuk ; ). En gång när Carro hade så ont i magen att hon kräktes på natten så valde jag ändå att vänta till dagen efter och när vi äntligen kom in så frågade läkaren "varför åkte ni inte i natt redan?" Ja  varför kan man fråga sig.

Nu är det dock inte så illa,bara en vanlig influensa men trots allt måste man ju pytsa i henne dryck och panodil, sånt som man säger till alla andra föräldrar att göra.

 

Det finns en risk till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hu då, vill knappt uttala den

Att jag ska bli sjuk. Det har jag inte tid med!!!!

På måndag ska jag till stockholm på utbildning (del 2 vilket betyder att om jag missar den så har jag gått del 1 helt i onödan) Dessutom missar jag en gratisnatt på ett av stockholms finaste hotell, god mat och härligt umgänge med trevliga arbetskamrater.

 

Ännu värre är det om jag blir sjuk till nästa helg. Då ska ju jag och älsklingen till stockholm och se musikalen

  

vi ska även då bo på ett lyxigt hotell och sen har vi hyrt ett spa på Lördag.

Så sjuk finns verkligen inte i mina värsta mardrömmar ens.

Ta influensaspruta nu när influensan redan bor i huset är ju lika illa som att injicera influensan direkt. Nej jag kan nog tyvärr bara hoppas på turen.

 

Hur som helst, nu är det helg och precis som jag planerat så blir det iallafall julmys mitt i alla sjukdomar. Jag ska ju nämligen julpynta i morgon men först ska jag skjutsa min man i morgon bitti till en buss flera mil härifrån som ska ta honom ytterligare flera mil bort bara för att se några fyrbenta travare som galopperar omkring. Suck. Tänk vilka uppoffringar man måste göra som fruga. Men jag har minsann sett till att ta betalt med valuta för om några helger ska jag ut på julmys med jobbet ,om jag inte ligger i flunsa : ( , nej nu kom det där negativa över mig igen. Hur som helst , då är det hans tur att skjutsa mig : )

 

Nu är det idol. Heja Jay!!!!

 

kram Vickan

 

 
 
Mollan70

Mollan70

27 november 2010 19:15

Hej Vickan!
Vad trist att din dotter är så dålig. Hoppas verkligen att hon är på bättringsvägen snart och att ni andra klarar er i från sjukan. Vad mysigt med en Stockholms helg. Jag o min gubbe ska dit nästa helg, mysa äta julbord o gå i Gamla stan.
Ha en trevlig första advent. Kram Malin

http://www.metrobloggen.se/Mollan70

 
Aurora

Aurora

28 november 2010 22:28

Jag ahde det samma som din dotter för ngr veckor sedan. Efter ngr dagar svullnade ina halsmandlar upp och det blev stora varblåsor på dem. Helt däckad i en vecka. Men ingen influensa. Och nu är jag vaccinerad. Ha det gott och håll dig ifrån dottern

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Charly

Charly

29 november 2010 15:13

Inte roligt det där med flunsan inte, och barn är man för alltid i sina föräldrars ögon.... 18,5 år... fortfarande oro för mamma.... Hoppas hon snart piggnar till! Vi ska oxå på spa fre-lör m gubbens jobb, jag har bokat in ansiktsbehandling så nu får jag fira jul o nyår utan smink, för man blir så ren o fin att man inte vill sätta på sån "skit" på länge efter..... Stor kram LC

http://www.metrobloggen.se/leendechyarly

 
Gilla

Gilla

30 november 2010 21:57

Så tråkigt att ni har flunsan i släkten. Den är inte kul. Hoppas att det är över nu. Det var ju några dar sen sist.

Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

Annehlie Eriksson

1 december 2010 22:48

Japp nu är flunsan över men det är första dagen idag som hon är frisk så i sex dagar hade hon HÖG feber. Hu då. Hoppas man klarar sig själv nu bara.

 
Gilla

Gilla

1 december 2010 14:08

Jag är med och tävlar om en resa till Rhodos. Följ länken i min blogg http://trebgilla.blogspot.com/2010/12/jag-ar-med-och-tavlar-om-en-resa-till.html#comments och rösta.

Jag ordnar en egen tävling för dej också. Det ser du på samma sida.

Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

Annehlie Eriksson

1 december 2010 22:42

Så trevligt. Handledsvärmare har jag aldrig hört talas om men naturligtvis så ska jag vara med och tävla om de. Jag återkommer i ärendet som man brukar säga : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annehlie Eriksson - 19 april 2013 20:49

  Hej! Det var några dagar sen jag skrev i bloggen nu men dagarna är milt sagt fullspäckade av arbete och så träning såklart då så jag har faktiskt inte hunnit med att skriva nåt i bloggen på några dagar. Så ska försöka sammanfatta dagarna som gåt...

Av Annehlie Eriksson - 16 april 2013 20:15

  Idag ringde klockan 05.10. Klockan 05.20 klev jag upp ur sängen. Time to run!!! Jag älskar verkligen morgonträningen mest av alla träningspass. Dels känns det skönt att starta morgonen med att vara sund, dels blir man pigg av träning och klara...

Av Annehlie Eriksson - 15 april 2013 19:33

  Styrketäning eller   Löpning. Ja det vete tusan vad jag tycker är roligast nu alltså. Jag som verkligen avskytt styrketräning tidigare. Nu älskar jag att pressa kroppen till det yttersta och köra så musklerna är alldeles möra efteråt. Vad ...

Av Annehlie Eriksson - 11 april 2013 20:45

  Ville bara slänga ut den här bilden som jag stal från fitnesfightens sida ifall det är nån som undrar vad jag håller på med. Det är precis det här jag håller på med, att skafa mig en livsstil som kan vara för alltid.   Ibland blir jag bara ...

Av Annehlie Eriksson - 9 april 2013 22:09


  Studsade nästan upp ur sängen i morse när klockan ringde redan tjugo över fem. Idag var det ÄNTLIGEN dax att inta nya träningsdojjorna och dra ner till gymet och löpa på löpbandet. Jag vet att det är många som inte gillar att springa på löpband,...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards