annehlie

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Fortfarande fruktansvär förkyld. Det lutar tyvärr åt sjukskrivning i morgon : (

Av Annehlie Eriksson - 29 september 2010 22:08

  

Hej svejs!

Ja som ni ser så är det inte bara zumban som har mig i ett fast grepp. Det verkar som att den här förbaskade förkylningen fått övertaget nu igen. Jag är inte frisk. Jag har visserligen varit på jobbet hela veckan hitills och igår  så tyckte jag att jag efter två dagar började känna mig bättre. Idag tog jag tillbaks de orden. Jag har gått omkring och känt mig risig hela dagen och hur jag tog mig igenom eftermiddagen är fortfarande en gåta. Jag gick hem en timme tidigare idag och när jag kom hem så bäddade jag ner mig direkt i sängen. Nej jag har ingen feber men jag känner mig 100 % förkyld. Så kan man uttrycka sig : ( Det blir nog inget jobb i morgon. Dels så känner jag mig så himla trött och orkeslös av den här jäkla skiten men framför allt så känns det inte bra att gå ner och träffa barn och föräldrar nere på familjecentralen i det här skicket. inte heller gör jag nån nytta på läkarmottagningen på eftermiddagen känns det som. Men undrens tid är inte förbi, jag kan ju vara kärnfrisk när jag vaknar i morgon bitti ; )

 

Tänkte pigga upp er läsare lite med att visa lite shopping nytt som jag lovade er!

Var ju in till örebro i fredags och shoppade stövlar som ni minns.

  

Det här var vinterstövlarna som jag köpte för 400 kr på skokanonen. Sen köpte jag de där sköna ullsulorna på marknaden och stövlarna blev verkligen underbart sköna att gå i. Perfekta nu till vintern. Måste nog dock införskaffa mig ett par i skinn också för blöta dagar. Det är ju bekant inte så bra att klafsa runt i mockastövlar då.

  

Ssen köpte jag de här. 500 kr på skokanonen. Det är mina ladies night stövlar ; )

Jag älskar de!

   De här köpte jag förresten på rean i Stockholm när vi var där sist på en skoaffär som hette Belle. En slags converse modell fast i vitt skinn. Den är helt super duper att gå in. Känns som att man är barfota. Bästa skon jag har. 150 kr fick jag ge för den.

 

Jag älskar ju koftor, det är väl ingen hemlighet direkt. ha ha.

  

Den här sköna och mjuka koftan köpte jag på Gina Tricot. Perfekt nu till den lite småkalla hösten och iskalla vinterdagar.

  

En till blev det. också inköpt på Gina.

  

Och när vi var på kopparbergs marknad så hittade jag naturligtvis en kofta till : )

 

Nej nu ska jag nog strax krypa ner i sängen och försöka kurera den här ovälkomnande förkylningen. Får nog inta lite coccilana etyfin i kväll och massor av nässpray. Troligt är som sagt var också att jag förmodligen får gå upp i morgon bitti och ringa runt till mina föräldrar vars barn jag ska träffa på familjecentralen i morgon förmiddag och avboka besöket.

 

Ha det så gott allihop och hoppas verkligen att jag inte smittar via nätet ; )

 

Kram Vickan

 

 

 

 

 

 

 
 
Anniepie

Anniepie

30 september 2010 09:21

Inge kul att vara sjuk, men det är många som är det nu ju! :/ Men guud va mycket snyggt du har hittat! :) Allt var riktigt snyggt och belle är en jättebra affär där allt ser dyrt ut men kostar typ ingenting! ;) Ha en bra dag nu och krya på dig! :) Kramar!

http://www.metrobloggen.se/Anniepie

Annehlie Eriksson

30 september 2010 14:09

Ja Belle blir det att knalla in på igen nästa gång man kommer till Stockholm.

 
Gilla

Gilla

30 september 2010 17:44

Hoppas att du mår bättre nu. Det är verkligen inget kul att vara förkyld. Atscho! Jag blev nog smittad ändå på nätet! ;-)

Svar: Ja, det är ju så länge sen jag också var i Paris, men längtar dit. Paris är fantastiskt att uppleva utan barn och att bara dra omkring. Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

 
Anniepie

Anniepie

30 september 2010 20:33

Tack så jättemycket, va roligt att du tycker de! :D Oj där ser man...Vem vet det kanske kommer färgglada pälsar igen snart! ;) hihi har inte kunnat kommentera hos dig tidigare så det är därför jag inte har skrivit om du undrar! :) Ha en bra kväll. Kramar!

http://www.metrobloggen.se/Anniepie

 
Veiken

Veiken

30 september 2010 21:27

Stanna hemma och bli frisk. Än så länge kan man ju faktiskt vara hemma några dagar med sjukpeng ;)
Jag ska försöka få tag på några kängor i nästa vecka. Krya på dig! Kram

http://veiken.wordpress.com

Annehlie Eriksson

30 september 2010 22:30

Japp, det ska jag. Med tanke på vad som inträffade i somras så har jag lärt mig av mina misstag...hoppas jag....iallafall ett tag : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annehlie Eriksson - 19 april 2013 20:49

  Hej! Det var några dagar sen jag skrev i bloggen nu men dagarna är milt sagt fullspäckade av arbete och så träning såklart då så jag har faktiskt inte hunnit med att skriva nåt i bloggen på några dagar. Så ska försöka sammanfatta dagarna som gåt...

Av Annehlie Eriksson - 16 april 2013 20:15

  Idag ringde klockan 05.10. Klockan 05.20 klev jag upp ur sängen. Time to run!!! Jag älskar verkligen morgonträningen mest av alla träningspass. Dels känns det skönt att starta morgonen med att vara sund, dels blir man pigg av träning och klara...

Av Annehlie Eriksson - 15 april 2013 19:33

  Styrketäning eller   Löpning. Ja det vete tusan vad jag tycker är roligast nu alltså. Jag som verkligen avskytt styrketräning tidigare. Nu älskar jag att pressa kroppen till det yttersta och köra så musklerna är alldeles möra efteråt. Vad ...

Av Annehlie Eriksson - 11 april 2013 20:45

  Ville bara slänga ut den här bilden som jag stal från fitnesfightens sida ifall det är nån som undrar vad jag håller på med. Det är precis det här jag håller på med, att skafa mig en livsstil som kan vara för alltid.   Ibland blir jag bara ...

Av Annehlie Eriksson - 9 april 2013 22:09


  Studsade nästan upp ur sängen i morse när klockan ringde redan tjugo över fem. Idag var det ÄNTLIGEN dax att inta nya träningsdojjorna och dra ner till gymet och löpa på löpbandet. Jag vet att det är många som inte gillar att springa på löpband,...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards