annehlie

Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

Välkommen till min nya blogg med bilder från mitt midsommarparty på Gotland!

Av Annehlie Eriksson - 29 juni 2010 17:22

     

Hej och välkommen till min nya bloggsida. Har tidigare bloggat på metrobloggen men har nu av flera olika anledningar valt den här bloggplatsen istället. Jag hoppas naturligtvis att alla mina gamla goda bloggvänner från min gamla bloggplats också hittar hit men hoppas också på flera nya bloggvänner här ute.

på min gamla bloggplats lade jag ut bilder från mitt bröllop i Thailand bland annat och det tänkte jag även föra över till den här bloggplatsen sen.

 

Hur som helst, vem är jag. Jo en mogen kvinna i sin bästa ålder   . Gift tvåbarns morsa. Min dotter bloggar för övrigt också på den här bloggplatsen och är kanske mer känd som "zetterlinden". Hon har en modeblogg. Den här bloggen har inte någon särskild kategori även om jag också är otroligt klädintresserad. Hälsa är nog kanske mer min katergori.  Jag jobbar på en barnavårdcentral i Örebro län och kan nog det mesta om hur man sköter om små barn. För övrigt så är jag otroligt social och älskar fart och fläkt och härliga partyn och jag älskar att resa. I sommar kommer vi att resa till Cypern och naturligtvis så kommer jag att lägga ut massor av häriga bilder därifrån sen.

 

Vad gjorde ni i midsommras förresten?

Jag och min man och min son och hans flickvän var till Gotland. Min svärdotters mamma och hennes sambo bor där och det var första gången vi träffades. Det var så kul!!! Gud vilka härliga personer.

Vi kom dit mitt i natten, natten mot midsommarafton, så det första vi gjorde var faktiskt att krypa i säng och sova gott men nästa dag blev det fest!

Det var otroligt soligt  och varmt på Gotland. Här sitter Vanessa, min svärdotter ute på gården hemma hos sin mamma.

Och här har även min son tagit plats ute i solen med en kall öl   i handen.

Det här är Vanessas mamma och hennes sambo Bosse.

Inte långt efter att vi intagit plats på den stora gräsmattan så kom Vanessas storebror Conny hem och tillbringade midsommar aftonen ihop med oss.

 

Vanessa har en till bror, Sven. Han och hans flickvän bor också där på gården fast i en lillstuga bredvid på gården. Här kommer det en söt bild på Sven och hans flickvän Gordon.

   

Det riktigt lyser "nykär" om det här paret kan jag tala om!

Vanessa har en styvbror också som heter Harald.

           

Här är en bild på honom. I bakgrunden skymtar min käre man som testar Vanessas solglasögon   

Hennes solglasögon var ett populärt föremål för fler att testa. Här är det Robin, min son, som visar upp sig från sin bästa sida.

 

Ja dagen var som sagt var varm och solig och Gotlandsvädret visade upp sig från sin allra bästa sida. Vi satt inte många timmar i solen men ändå så hann man skaffa sig en bra bränna där ute under den blå himlen kan jag lova.

Strax vankades det mat.

Vanessa och jag fixade festbordet och såg till att duken låg kvar hela kvällen.

Bosse fixade grillningen.

 

Sen började en otroligt rolig och underhållande kväll på alla sätt och vis och jag insåg ganska snart att vi träffat på en minst lika tokig och underhållande familj som vår egen. Med andra ord, vi passade varandra som handen i handsken och nu känns det som att vi känt varandra i 100 år redan. Allihop var såna underbara och härliga människor. Grattis till valet av flickvän och familj Robin!

  

 Sen spelade vi kubb också. Sven och de var med i kubbmästerskap och så så det var ju inte så konstigt att de vann ganska enkelt över oss gröngölingar. Men kul var det iallafall.

  

 Här kommer en riktig sommarbild på mig och Vanessa. Jag i min nyinköpta klänning från Nelly. Den var verkligen riktigt fin och midsomrig.

  

Jag fick en riktigt fin syskonbild på Vanessa och hennes bror också.

  

Och en på hennes mamma och Bosse    

Ja  som ni ser så var det inte bara solen som sken och skimrade den här underbara eftermiddagen och kvällen.

  

Vanessas bror Conny höll också ett högtidligt tal och välkomnade oss till sin härliga familj och Vanessa var riktigt stolt över att äntligen få visa upp en pojkvän som dög i sin brors ögon sa hon. Tack Conny! Ni är så välkomna i vår smått tokiga familj också.

 

Det blev som sagt var en mycket minnesvärd kväll även för de som började först på dagen med alkoholen och naturligtvis så däckade de också först av alla rätt tidig kväll. Själv höll jag dock ut i det sista och var bland de sista att krypa i säng.

  

Här är en av de som stupade i säng bland de första. Här har han ramlat av stolen rätt in i buskarna!

  

Brottningsmatch på gräsmattan och vattenkriget innan ska vi inte ens prata om. Typ alla blev blöta utom jag. Jag var livrädd att jag skulle hamna i skottgluggen när jag väl hade satt på mig min midsommarklänning. Men så smög jag omkring inne i köket också och såg till att jag hade sikt åt alla håll och kanter. Men till sist när allt lugnat ner sig någolunda så smög jag ut på gården och hoppades på turen och denna gång var den iallafall med mig.

  

Den här bilden talar väl ganska väl sitt eget språk vilken brakfest midsommar vi haft. Man kan ju nästan tro att man fyllt 20 år på nytt   

Nu blir det lugnt ett tag kan jag lova. Väldigt lugnt.

  

Kvällen avslutades inne i det här mysiga uterummet men då var vi bara några få kvar som höll ut.

  

Förutom mig så var det Vanessa

  

Conny, Robin och Vanessas mamma.

 

Det var som sagt var festkvällen det. Resten av weekenden hann vi se jättemycket av Gotland då vi var på sightseeing tur men mer om detta får ni höra om en annan dag.

Idag har dagen mest bestått av att ta hand om tvätt, tvätt och tvätt.

Jo vi började ju dagen med en power walk jag och min dotter. Det kändes välbehövligt efter den här ohälsosamma helgen men i morgon ska jag med min mamma ut i vår stuga och få den värderad för vi ska sälja den nu i sommar har vi tänkt.

 

Ha det så gott! Vi ses snart igen!

 

Kram Vickan.

    

 
 
caroline

caroline

29 juni 2010 19:41

HEJ HEJ :D

http://zetterlinden.bloggplatsen.se

 
Vanessa

Vanessa

29 juni 2010 23:02

Tack för en så underbar helg. Det var verkligen kul svärmor :) Och gud va fin din nya blogg blev

http://thebambiboo.blogg.se

 
Anniepie

Anniepie

30 juni 2010 09:42

Åhh det ser ut som en jättetrevlig midsommar! :)Gotland är fint på sommaren! Jättefin header du har fixat oxå. :D Tack för tipsen om träningen och bloggadressen ska jag kika in på sen! :) Ha en bra dag nu, förresten jag har lagt till dig på nya adressen i bloglovin så du vet! ;) Kraam!

http://www.metrobloggen.se/Anniepie

 
emma damm drawings

emma damm drawings

30 juni 2010 10:42

Ja superpraktiskt med en annorlunda väska :-) Vad kul med en ny blogg. Hoppas att allt är bra med dig :-D kramar

http://emmadamm.blogg.se

 
Gilla

Gilla

30 juni 2010 17:41

Så fin din nya sida är. Den skäms inte för sej.

En sån midsommarfest ni hade. Vår var nog lite lugnare, men så var vi bara fyra stycken. Men roligt hade vi. Jag berättade om det i min blogg.

Faktum är att jag tror det hjälpte ändå med den rengöringen dom gjorde på kameralinsen. Jag kan inte se någon skuggning i det ljusa längre. Skönt!

Kul att du tyckte om mina armband också. Hittills idag så har det blivit ett halsband också. Det blir nog nåt mer.

Det där med Bloglovin har jag glömt på min nya blogg. Får se om jag kommer ihåg hur man gör. Det som hände för 10 minuter sen har jag ju glömt.

Kram/Gilla

http://trebgilla.blogspot.com

 
*Aurora

*Aurora

30 juni 2010 17:42

Titta jag hittade hit och har lagt in dig på BlogLOVIN

http://www.metrobloggen.se/oro

 
Tweety

Tweety

30 juni 2010 17:56

Här är jag ;-) Kul att du hängde med mig! Fin blogg: Rosa såklart. Ni verkar ha haft kul på midsommarafton, det hade vi också! Kramen

http://xtravaganzatweet.blogg.se

 
Fenixmona

Fenixmona

1 juli 2010 05:45

Vilken fest! Så trevligt ni såg ut att ha! Kramiz

http://fenixmonasliv.blogspot.com

 
Janne Robin Hood

Janne Robin Hood

1 juli 2010 20:40

Hej vännen,
vad fint du gjort här, görsnyggt! Och du är läcker här i vitt. Syns ni hade det livat, kul med bilder och resturen. Fårö lät spännande! Må väl, tack för besök, kram och njut nu!!!
Hooden -->

http://www.metrobloggen.se/kvintett

 
Emma

Emma

1 juli 2010 22:39

Carolines morsa ? :D Fan vad coolt.
Älskar hennes blogg , HÄLSA HENNE FRÅN EMMA.
Jag bor i Göteborg och är 13 år :D snäälla hälsa :D

http://Emma.blogg.se

 
kaffehörnan

kaffehörnan

6 juli 2010 21:08

Härligt alltså
Man ska kunna få släppa loss då o då
kram

http://www.kaffehornan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annehlie Eriksson - 19 april 2013 20:49

  Hej! Det var några dagar sen jag skrev i bloggen nu men dagarna är milt sagt fullspäckade av arbete och så träning såklart då så jag har faktiskt inte hunnit med att skriva nåt i bloggen på några dagar. Så ska försöka sammanfatta dagarna som gåt...

Av Annehlie Eriksson - 16 april 2013 20:15

  Idag ringde klockan 05.10. Klockan 05.20 klev jag upp ur sängen. Time to run!!! Jag älskar verkligen morgonträningen mest av alla träningspass. Dels känns det skönt att starta morgonen med att vara sund, dels blir man pigg av träning och klara...

Av Annehlie Eriksson - 15 april 2013 19:33

  Styrketäning eller   Löpning. Ja det vete tusan vad jag tycker är roligast nu alltså. Jag som verkligen avskytt styrketräning tidigare. Nu älskar jag att pressa kroppen till det yttersta och köra så musklerna är alldeles möra efteråt. Vad ...

Av Annehlie Eriksson - 11 april 2013 20:45

  Ville bara slänga ut den här bilden som jag stal från fitnesfightens sida ifall det är nån som undrar vad jag håller på med. Det är precis det här jag håller på med, att skafa mig en livsstil som kan vara för alltid.   Ibland blir jag bara ...

Av Annehlie Eriksson - 9 april 2013 22:09


  Studsade nästan upp ur sängen i morse när klockan ringde redan tjugo över fem. Idag var det ÄNTLIGEN dax att inta nya träningsdojjorna och dra ner till gymet och löpa på löpbandet. Jag vet att det är många som inte gillar att springa på löpband,...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards